English

Suc de portocale,
proaspăt stors,
special pentru dumneavoastră.

O băutură răcoritoare și sănătoasă
Ne adresăm în general clienților care doresc să consume alimente care să le confere sănătate și energie și care apreciază produsele și serviciile de calitate.

Sănătate și energie în fiecare zi
Ne adresăm clienților care doresc să aibă în fiecare zi, pentru ei și familia lor acest produs premium și ar cheltui prea mult timp și energie pentru a-l produce singuri.

În fiecare zi la dumneavoastră acasă
Ne adresăm clienților care, pe bază de comandă, doresc să primească sucul acasă, sau la orice altă adresă indicată, noi oferind serviciul de livrare gratuită, oriunde în București și localitățile limitrofe.

Pentru petreceri și evenimente cu caracter privat
Ne adresăm clienților care doresc să consume împreuna cu familia și prietenii un produs de calitate superioară, cu ocazia unor evenimente importante din viata lor precum zile de naștere, botez, nuntă sau petreceri private.

Pentru petreceri de copii
Ne adresăm clienților care organizând petreceri pentru copii lor, doresc să-i servească pe aceștia cu o băutură proaspătă și plină de vitamine atât de necesare dezvoltării sănătoase și armonioase a copiilor.

Suc de portocale proaspăt stors
Vă invităm să degustați și să consumați cât mai des suc de portocale marca Savora, proaspăt stors special pentru dumneavoastră.

Despre noi
Conceptul Savora
Cui ne adresăm
Condiții de colaborare
Întrebări frecvente
Contact
Prima pagină
 
© Toate drepturile aparțin S.C. AJE S.R.L.