English

Suc de portocale,
proaspăt stors,
special pentru dumneavoastră.

Începuturi
Afacerea noastră a pornit dintr-o nevoie personală, aceea de a consuma, noi și familiile noastre, un suc de fructe cu gust și savoare naturale, răcoritor, sănătos și plin de vitamine.

Ani de zile am încercat tot felul de variante alternând, pe diferite perioade de timp, sucurile carbogazoase cu cele care au la bază concentrate din diferite fructe, care pe măsura ce le consumam ne produceau și mai multă sete.

Așa am ajuns să ne cumpărăm aparate de stors fructe am achizitionat portocale, struguri, mere și ne-am apucat să ne facem singuri sucurile de care aveam poftă.

Credem că nimic nu se poate compara cu aroma și cu starea de sațietate pe care ți le oferă sucul de fructe proaspăt stors de fiecare dintre noi acasă.

Exista însă o problema majoră. Dacă doream să facem suc zilnic, într-o cantitate mai mare de 2-3 pahare, să ajungă întregii familii pentru toată ziua, sau să servim câțiva invitați cu suc proaspăt stors, trebuia să cumpărăm cantități mari de fructe.

Efortul și timpul petrecut cu achiziția fructelor, spălarea și stoarcerea lor, ca să nu mai vorbim de efortul zilnic de curățare a storcătorului și de îndepărtare a reziduurilor de fructe, ne consumau prea mult din timpul alocat familiei.

În felul acesta am realizat că în situația noastră se pot afla multe alte familii, care ar dori să consume suc de fructe proaspăt stors, dar nu au timpul și disponibilitatea de a și-l produce.

Brandul Savora
Astfel am pornit afacerea noastră și am creat Marca Savora, sub care vă oferim zilnic un produs: Sucul de portocale, proaspăt stors și un serviciu: Livrare Gratuită.

Cu Savora veți beneficia de avantajele unei băuturi proaspete, naturale și sănătoase fără a vă consuma timp și energie.

Despre noi
Conceptul Savora
Cui ne adresăm
Condiții de colaborare
Întrebări frecvente
Contact
Prima pagină
 
© Toate drepturile aparțin S.C. AJE S.R.L.