English

Suc de portocale,
proaspăt stors,
special pentru dumneavoastră.

 1. Întrebare: Cât de sigur este sucul de portocale produs de dumneavoastră, pot să-l dau copiilor mei să-l bea?
  Răspuns: Sucul este stors și ambalat în condiții de igienă strictă. Atât presa cât și ambalajele sunt certificate ca îndeplinind cerințele în ceea ce privește siguranța alimentară.

 2. Întrebare: Am observat după ce am consumat sucul că sticla a rămas colorată în portocaliu, deși am clătit-o cu apă după golire, este normal?
  Răspuns: Da. Este normal, portocalele conțin un pigment natural puternic.

 3. Întrebare: Am consumat suc după intervalul de 24 ore menționat pe etichetă, are ceva?
  Răspuns: În cadrul testelor efectuate de firma noastră, a rezultat că sucul de portocale proaspăt stors rezistă fără a-și schimba gustul până la 72 ore, ținut la temperatura de 6 grade Celsius, temperatură pe care o poate realiza orice frigider normal. Totuși recomandăm clienților noștri să consume sucul în intervalul de timp de 24 ore de la data și ora înscrise pe etichetă.

 4. Întrebare: Văd în sticla cu suc niște chestii mici în suspensie, maronii sau chiar negre, ce sunt acestea?
  Răspuns: Se mai întâmplă ca la unele portocale, unii sâmburi să nu se dezvolte pe deplin, rămânând la o dimensiune foarte mică care face posibilă trecerea de filtre. Filtrele noastre sunt dimensionate astfel încât să permită trecerea pulpei de fruct care are o dimensiune mică și medie. Mai pot apărea fragmente foarte mici de sâmburi sau de coajă de portocale.

 5. Întrebare: Am lăsat sticla cu suc mai multe ore la frigider și am observat că pulpa s-a strâns în partea inferioară a acesteia, este normal?
  Răspuns: Da. În timp are loc un fenomen natural de separare (sedimentare) a pulpei din suc. Din această cauză vă recomandăm să agitați sticla înainte de a-i desface capacul.
Despre noi
Conceptul Savora
Cui ne adresăm
Condiții de colaborare
Întrebări frecvente
Contact
Prima pagină
 
© Toate drepturile aparțin S.C. AJE S.R.L.